YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 23 September 2012

If I go first..




Ok2, mesti tetiba pelik baca tajuk entry ni kan? Btw, td ade pogram. And Madam suruh smua tulis wasiat.. And kena berdiri baca kuat2. Know what?  bergetar suara aku, nak menitis airmata bila turn aku..  Aku pilih utk tulis dkt BFF aku, Hanim. So babe, do read this. Just imagine if I go first, someday...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dearest Hanim,

        Firstly, I want U to smile while reading this letter. Babe, sorry.. Aku pergi dulu. I choose U as the person who gonna read my wasiat as I put U as my closest one. Before I go further, I want U to know that I love U damn much. Thanks a lot for being my TRUE friend since we're in Form One till today. Even kite blajar jauh, tak duduk satu hostel dah, aku syukur sgt mu tak pernah lupa aku and still care kat aku just like u're next to me. Halalkan semua benda yg pernah aku buat, termakan, terminum, terpakai before ni. Thanks for always be there for me. 

Hanim..
        Tolong gtaw Mek Ayoh that aku syg dorang sgt2. Tolong ckp kat dorg aku syukur sgt jd anak dorang, aku minta maaf aku slalu buat dorg risau, marah or terasa. Aku minta maaf sebab pergi lebih awal before sempat dpt kerja and bagi dorg rasa duit gaji aku, tak sempat nak bls jasa mereka. Hanim.. Tolong ckp dkt 'dia' aku minta maaf sgt2 sbb tak dpt nk tunggu 'dia'. Aku tak sempat nak jdi HALAL utk dia and tunaikan janji aku nak pergi Konvo dia nnti. Tolong gtaw dia aku sayang dia sgt, suruh dia move on even aku dah takde. And.. tolong ckp kat semua yg knal aku, ckp aku mintak ampun mintak maaf utk smua silap aku. Kalo ade hutang tak terbayar mintak jumpa family aku utk tuntut byr balik. 

Hanim, aku syg mu sgt2.. Jaga diri syg, kita jumpa kat 'sana'. 

Salam terakhir,
Aku.

No comments:

Post a Comment