YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 10 November 2012

She stays still. She's my Hanim!!


Ahahh! Here we go! *joget2 agogo* Sape nie? ok2, ni bukan Elfira Loy, bukan jugak Ayu Raudhah atau Kareena Kapoor. Bukan! With a big proud, meet my HANIM!!!
Cantek dak? Haaa, tahu dahhh.. Takyah nak buat muka terkesima sgtlah! I know she's beautiful, she's sweet! *Nim, bak dua hengget! Aku puji tuu* Oh ha, dia ni mix! bukan mix omputeh tu ha, mix kenegerian. Duk Kemaman, asal Klate. Then dia cakap, main taram je cakap luar mix kecek Klate. haihh! Satu2nya anak dara Pakcik Zailand. Haa, for those yg trase nk jd menantu pakcik Zailand tu, sila2 lahh buat persediaan yg TERBAIK! Mahal ni bang! Ade sorang ni je. kikiki.


So people, she is my girl! My super ohsem BESTEST BEST FRIEND! Everything that u wanna know bout me, u can simply ask her cuz she knows me in each single detail. Know what? We've been knowing each other for years. Since we're in Form One till today, forever, Jannah.. InsyaALLAH!

I know that everyone has their true friend. And she is mine! Dont ever ask me how much do I love and appreciate this girl. We're not just friends, we're sisters! We sleep, cry, laugh,eat, walk, talk and everything are shared. EVERYTHING.

She has taught me about true FRIEND. About LIFE. About CARE. About.. About.. Ahh! Bnyak benda sgt lah dia ajar aku, buat aku sedar ape yg aku patot sedar. Buat aku pikir ape yg patot aku pikir. Err, time skolah dulu..dia jugaklahh cikgu maths aku yg slalu push aku buat latihan maths sampai naik semput aku tekan kalkulator bila dia ajar latihan. Hikk! Garang gila bakhang!! Untung dia tak pegang rotan je time tuu! Kalo tak, KOMPEM lebam aku kna dera gara2 buat Maths. HAHA! Nak tergelak bila ingat balik time dulu2.

hummm.. kalo nak baca aku meraban sal minah nih, sampai bebila tak abis! Dahlaaa, main point entry ni aku nak gtaw korang n gtaw mu, semek. AKU SAYANG HANIM!!!  *jerit atas gunung biar bergema* Sayang gila2 wehh! jgn gedik nak syg dia lebih dari aku buat, tak aci! *hentak kaki* So, tu je!

Hanim! Mohon terharu leleh baca entry aku yg penuh drama nih!!!! kikiki! Tataaa~

video
Mohon sengeh lebar2 bila nengok vid ni taw!




2 comments:

  1. Hehe, gelak je baca. Lawak part mix n blaja math tuu. Nsib baik da xduk dkat. Klu x, mg lak yg ajar aku math skng. Igt dlu, aku suh mg tmpal notes math pnuh tpi katil. Negatve, postve. Haha. Btw, mekasih sgt2. Aku nak jerit gak ni, AKU SAYANG NIK WEHHHH! *jerit tepi pantai biar ikan kejut habis*. Haha. Do take care dear wherever u are :)

    ReplyDelete