YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 30 January 2013

Sugar Glider, nak satu please! :(

Korangg! Haritu aku pegi Uptown Shah Alam dgn abang aku. Pastu ade pet shop ni, offer SUGAR GLIDER yang comel gila babas dahhhh! Arghhhh! Tapi malangnya, MAHAL gila bak hang, offer pun RM230 sekor. Harga asal RM300. Tak ke lesap PTPTN aku nanti? Bela itik pun xmahal cenggini -___- sebab itik tak comel macam baby glider ni! Itik tu harapkan muncung je lebih. *tetiba itik kena kutuk*
Grrrr! Oiii comel sangat knapa nihhh?!!!!

See! Comel kan? kannnn? kannnnn? *angguk la kepala ko tu!* Comel gilaaaaaa kot! Ishhh! Tensen lah aku tengok benda nih! Rasa nk cucuk cucuk je bijik mata dia buat satay! Comel kay! Comel! 
Alolo, comel je dia tido ennnn~~
And kalau korang nak taw, sugar glider ni kannn.. Jinak sangat! Manjaaaaa lagi! ishhh! bertambah-tambah laaa kecomelan beliau! Mau aku tak tensen gini! Td aku search la beliau makan ape, ingatkan makannya sama mcm rabbit tu. Makan carrot or just buah2 biasa, tp baby glider ni makan TELOR REBUS jugak weh!  OMG! nnti skali dia kentut, terkesima aku dibuatnya.


Err.. bnda comel ni boleh terbang taw! mcm kelawar tu ha! Power kann?
So, Dear Mr. Future Hubby yg hensem kacak lagi bergaya,
Awak! Nak pinang sy nanti takyah bawak cincin 14karat tuu ha, sy tak layan emas intan berlian tu sgt, malas nak jadi mangsa ragut! Awak sayang, Bawak menatang comel kat atas ni je! At least nanti kalo sy rindu awk, sy boleh tido dgn baby glider ni, sy bg dia makan minum mcm sy nk jaga awk nanti and sy akan syg dia betul2! Sy janji sy akan jaga sampai dia debab gedempol and bertambah comel! Plish plish plishhhhhh *kelip2 mata tyg muka mengharap dgn penuh comel* Awak! Awak! Awk dgr dok sy cakap tuu??! Mohon belikan sy sugar glider utk hadiah pertunangan kita! Mohon.

 I want a sugar glider, not a sugar daddy! Check it out!






Ahhhh! Comel comel comel dan comel lagi! Tensiiiiiiii! *hentak hentak kaki, emo tetiba* 
So, memiliki seekor baby glider ni menjadi satu impian aku. How i wish i will have one, someday~ wuwuwuwuwu





2 comments: