YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 4 April 2015

DD turns 22!

Happy birthday DD love!
22 years and you are all grown up.
My big boy.
HAHAHA so it's my first time celebrating your birthday bawak hadiah semua kan.
I can see u are too happy with the gift as you keep saying
 "Kasihhh.. Bag DD cantik lah, terima kasih." 10 minit dua kali ulang sampai lah nak balik ha.
Excited pulak dia dapat hadiah. Maaf ye, kasih jejarang kasi hadiah kat DD? But hey, u deserve it for your birthday!
Gigih sangat tuuu nak bukak hadiah dia.
"DD nak bag yg boleh letak kunci, wallet and dua phones DD ni laaaa. Susah nak bawak barang banyak2." OKAY.
Made with love, takdak kat memana kedai POPULAR ke MPH ke apa tau! Kad ni, DD je ada.

Hmm. Taktahu lah nape kartunis tu lukis muka kita jadi gaya badut terlebih zat macamtu. DD muka gaya Fezrol Khan dah haa. And mine? Macam nenek bru pas eksiden, muka bengkak hidung kemek mata juling. DISASTER. haahha takpelah, DD simpan k?
 
And lepastuuuuuu,

Ada mamat tu jakun tak penah makan sushi. 
Disebabkan dia punya first time nak try sushi, dia pi duduk kat meja yang sushi duk bergerak tu, itu nak ini nak. Dia main amik je yang dia nampak sedap. 

"Ehhhh ehhh sedap nye! DD nak sotong! DD nak unagi! Sedappp kan Kasih?" *tangan duk bergerak amik sushi*

And i was like krik krik krikkkk *gigit sudu* "errrrr DD...... emmm. amik yang pinggan biru je tau."

"Takmau! Nak sotong nak unagi." *sumbat belut kering dalam mulut dia.

 

Sampai kat kaunter, RM 81. PAndang muka DD, 
"DD... Kasih takde duit." *mata ke atas*

and he said "Kasih jum kita gi duduk balik, makan lagi. Alang alang dah mahal tu."

HAAHHAHA apelaaaa DD, biasa orang makan 4 org bru cecah harga camtu. Dia makan sorg je da berapa hengget. Seronok sangat DD ni. Takpelah, birthday DD kan.



Hmm boleh lah kan nak main terbang terbang macamni -_____-

soooo... once again, Happy 22 DD love. Semoga sentiasa dalam jagaan Tuhan. Moga tahun depan datang cepat, inshaAllah. Taklama dah, pasni kita celebrate birthday kat rumah ye?  :*
























No comments:

Post a Comment