YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 8 April 2015

Yes, you.

Hi awak?

I know it has been a while. No. I think its about years. Yet, i have found that you are still there.
Well hey you,
Yes you.
I write this for you and i hope you read this.

Awak,
Sy mintak maaf ye? Kalau kalau benda yang dulu masih awak tak maaf lagi ke. Kan?
Sudahlah tu, dari awal pun kan sy dah mention sy tak ready and deeeeeep in my heart, sy tak yakin and takpernah tersayang awak. I just be nice to you so i could be a good one too. Orang berbudi kita berbahasa. Yes, betul kita macam hampir serious as sy cuba bukak hati untuk terima awak kan? Sy tahu awak berharap. But, kat dalam hati sy ni awakkk... Macam2 sy takboleh adapt selama 3bulan kita kenal tu. Sy dah cuba dah utk terima bebaik, ikhlas. Tapiiii.. Tak. Takboleh. Bukan sebab sy suka orang lain. Maaf sebab bagi harapan menggunung ke dah tabur janji bebukan ke apa masa tu. Sy tak matang, sy tak fikir macam awak fikir. Sy taknampak apa yang sy nak dari awak. Sy taktahu apa yang sy tengah buat masa tu. I just enjoyed macam "Okayy ada org suka aku, k layannn." You see? Sy punya otak tak matang, kanak kanak sangat masa tu. Jangan pernah salahkan sesiapa pun dengan apa yang jadi dulu. Bukan sebab dia. Tapi sebab sy sendiri kompius dengan hati. Hati sy tak bebetul detect hati awak plus, macam banyak sangat yang sy takboleh nak ikut cara awak. It just sy takreti nak luahkan sebab awak kan senior -__- sy takpandai nak cakap apa sy rasa yang sebenarnya.
So sy keep on sabar and layan je semua benda. Aaaaa stupid me. *hantuk kepala ke dinding*

Awak... kan dah bertahun dah benda cinta remaja ni berlalu. Bagi saya lah.
Sy tahu awak still ada kat memana, awak stalk lagi kan?
Ye awak, sy okay. Sy happy. Takyah stalk dah, sy bagitahu ni. Takyah lah stalk kawan2 sy ke apa or nak spy ke lagi kan.
Sy happy dengan apa yang sy ada sekarang ni.
Tak awak, bukan sy lupa jasa baik awak dulu yang pernah belanja sy makan ke apa tuu.
Terima kasih ye? Maaf tak mampu nak bayar balik, tp kalau sy ada duit dah keje nanti kalau awak nak tuntut balik ke apa, nanti sy bank in duit k? Kalau tak, sy mohon awak halalkan semua.
 Sebab nya sy ni tetiba terlintas, what if sy mati then tersangkut sebab awak tak halalkan apa yg awak pernah spent kat sy dulu. okay? Halalkan tau? Maaf sangat.
Sy takpernah nak benci ke dendam ke apa k?
Sy selalu doakan awak jumpa gadis yang baik utk awak yang baik sangat ni.
Tak. sy bukan nak tunjuk bagus or berlagak pandai. Jangan emo k?

Sy tahu awak JUST NAK KAWAN JE. Yes, sy faham.
Sy bukan taknak kawan dengan awak, tapi sy takreti nak adapt situation macamtu. Tak proper and i know it is difficult and MEMANG TAKKAN BOLEH.
sy  harap awak faham apa sy cuba explain ni k? Hormat pilihan sy ye?
So, i choose to take my own path and start my new life. I hope youre doing the same.

So awak,
Once again, SY BEBETUL MINTAK MAAF for my PAST.
Go and find someone that really suits you.
I wish you for all the happiness.
Orang baik macam awak akan jumpa orang yang baik which is not like me. At all.

I have found my dream. I'm living in it happily. I do syukur for this. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment